perjantai 9. syyskuuta 2011

Tylsyyksiä

Onko tässä blogissa mitään järkeä? Ehdin kuitenkin kertoa sulle kaiken Skypessä, ja oon niin huono kuljettamaan kameraa missään mukana, että kuva-asioita tulee hurjan harvoin. Baa. Mut jos vaan yrittäisin edelleen sinnikkäästi pitää sitä kameraa mukana ja laittaisin tänne aina jos tulisi jotain? Vai onko se ihan tylsää? Kuuletko asioista mieluummin Skypessä ilman kuviakin? (Eilen olis pitänyt ottaa kuva. Onnistuin olemaan sievä haalareissa, siitä ois pitänyt saada todisteita sulle ja jälkipolville! Ps. tiedän nyt, että mun luonnonvalkoinen toppi loistaa mustissa valoissa. Huu.)

Tänään olis Popparissa Laura Moisiota ja sitä bändiä, jossa on Siiri ja Miikka. En vaan oikein oo saanut vielä puhutuksi itselleni seuraa. Mariannakin meni Tampereelle, vaikka luulin että se menis vasta ensi viikolla.


Kuuntelen Imogen Heapia ja haaveilen suklaasta. Aion ostaa sen lakritsituoksun, ettäs tiedät! Dieselin Loverdose. Siinä on hauska pullokin. Mulla on vielä tän viikonlopun voimassa oleva -20% alennuskuponki Sokokselle, voi onnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti