lauantai 27. elokuuta 2011

Jänniä perjantaiasioita

Sellaiset ihmiset, jotka bloggaa joka päivä ja monta kertaa päivässä: ehtiikö ne tehdä mitään? Jos joinain päivinä ehtii kirjoittaa, se johtuu siitä, ettei ole tapahtunut mitään kirjoitettavaa. Aloitan suuren blogi- ja päiväkirjatutkimuksen.

Eilinen oli mukava. Töissä oli kivaa ja luumuja. Harmitti taas, että unohdin kameran kotiin - ne luumuämpärit olisin tahtonut näyttää sulle. Lounaalla käytiin isän kanssa Foodissa. Sekin oli kivaa. Ja se se vasta onkin kivaa, että mulla on töistä niin paljon ylityötunteja, että voin noin vaan pitää puolentoista tunnin lounastaukoja tai lähteä vähän aiemmin ja pitää keskiviikon kokonaan vapaata!

Illalla käytiin Miljan, isän ja Eemelin kanssa Vaajakosken kirkolla Rakkaudella-konsertissa. Äidin Majakka-kuoro lauloi siellä, ja niiden lisäksi oli Mikko Vaismaa ja Johanna Kurkela. Viimeksi en pitänyt Mikko Vaismaasta kovin paljon, mutta nyt nauroin ihan kippurassa. Isäkin meinasi tukehtua, hihi. Johanna Kurkela oli söpö. Semmoinen vähän ujo. Ja onhan sillä tosi kaunis ääni, vaikkei osaakaan artikuloida yhtään. :D



Harmitti taas se unohtunut kamera, kun jonotettiin kirkolla melkein autotiellä asti. Oli vähän absurdi olo jonottaa Vaajakosken kirkkoon, kun yleensä kun siellä oon, siellä on joka mummolle oma penkkirivi.

Nyt lähdetään Särkänniemeen. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti